Peuteropvang Heerlen neemt afscheid van juf Ria Schouten

Print
Peuteropvang Heerlen neemt afscheid van juf Ria Schouten

Afbeelding: Peuteropvang Heerlen

Heerlen / Hoensbroek -

Peuteropvang Heerlen heeft op vrijdag 30 april afscheid genomen van juf Ria Schouten, die vijftig jaar met kinderen heeft gewerkt.

Het afscheidsfeestje zag er door de coronamaatregelen een beetje anders uit dan de bedoeling, maar het was er niet minder feestelijk om.

Ze mocht niet zo heel vroeg komen en er werd veel gefluisterd. Maar toen juf Ria de versieringen aan het hekwerk buiten zag en de cadeautjes die de peuters van de Bijtjes voor haar hadden gemaakt, begreep ze het helemaal. Ze liet het lachend en af en toe met verdacht vochtige ogen over zich heen komen.

Kreeg ze eerst nog nepbloemetjes uit de bloemenwinkel van de Bijtjes, niet veel later stond bestuurder-manager Ingrid van den Bunder in het lokaal met echte bloemen en cadeautjes. Maar ook de juffen en peuters hadden hun best gedaan. Zo kreeg juf Ria een mooie paraplu met opdruk en een schilderij met de duimafdrukken van alle peuters erop. Van die afdrukken waren Bijtjes gemaakt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee