Valkenburg vraagt jeugd om input en beloont vijf beste ideeën met 2.000 euro

Print
Valkenburg vraagt jeugd om input en beloont vijf beste ideeën met 2.000 euro

Afbeelding: ING Image

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

Valkenburg aan de Geul biedt jongeren de kans om onder de noemer Jeugd aan Zet ideeën in te brengen waarmee de gemeente voor hen leuker of aantrekkelijker kan worden gemaakt.

Iedereen die jonger is dan twintig jaar mag meedoen. Het is de bedoeling dat deelnemers samen met minimaal drie vrienden een korte video opnemen over wat zij missen. De makers van de vijf video’s die op de meeste sympathie kunnen rekenen bij het college van burgemeester en wethouders en het publiek (het aantal likes op YouTube) krijgen elk een budget van 2000 euro om de plannen ten uitvoer te brengen. Valkenburg stelt in totaal dus 10.000 euro beschikbaar.

De video‘s kunnen tot uiterlijk 1 juni worden ingestuurd via jeugd@valkenburg.nl. 9 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Kijk hier voor meer info.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee