Cabaretier Viggo Waas getroffen door herseninfarct

Print
Cabaretier Viggo Waas getroffen door herseninfarct

Viggo Waas. Afbeelding: Marco Okhuizen

Cabaretier en acteur Viggo Waas is vijf weken geleden getroffen door een herseninfarct. Dat heeft zijn management vrijdag bevestigd. Het gaat naar omstandigheden goed met de 59-jarige Waas.

„Gelukkig is Viggo inmiddels al geruime tijd uit het ziekenhuis en begonnen met zijn revalidatie,” stelt zijn management. „Wanneer hij zijn werkzaamheden weer kan hervatten, is nog niet bekend, maar de revalidatie verloopt zeer voorspoedig. Viggo is vooral gebaat bij rust en geduld. Familie en vrienden vragen of de media dat willen respecteren.”

Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan. Waas is vooral bekend van de cabaretgroep Niet Uit Het Raam (NUHR). Hij speelde vorig seizoen nog zijn theatersolo De Meestervoorspeller. Daarnaast schrijft Waas columns en boeken en was hij te zien in programma’s als Kopspijkers, Vrienden van Van Swieten en Spangen.

Lees ook: Caberetier en theatermaker Viggo Waas keert voor debuutroman terug naar geluk van vroeger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee