Letterspeurtocht voor kinderen in Horst

Letterspeurtocht voor kinderen in Horst

Afbeelding: ING Image

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Kinderen in Horst kunnen vanaf zaterdag 1 mei meedoen met de letterspeurtocht. Deze tocht wordt georganiseerd door de bibliotheek.

Om mee te doen, dient het wedstrijdformulier gedownload te worden. Het ingevulde formulier kan in de brievenbus van de nieuwe bibliotheek het Gasthoês worden gedeponeerd.

De winnaar krijgt twee tickets voor Mind Mystery in Horst. De nummers twee en drie verdienen een boek

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen