Video: Auto in brand op oprit A73

Print

Autobrand_Venray. Video: De Limburger

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Op de oprit Maasheseweg ter hoogte van Venray op de A73 in noordelijke richting is zaterdagochtend een auto in brand gevlogen.

De bestuurder wist zelf het voertuig tijdig te verlaten en kon zijn aanhanger nog afkoppelen. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. De auto stond toen al in lichterlaaie.

De oprit van de A73 was tijdelijk dicht. De politie sloot ook één rijbaan af voor het overige verkeer. Hier was er enige tijd oponthoud voor het verkeer. Er raakte niemand gewond. Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen