Messenzwaaier Roermond overgedragen aan hulpverleningsinstanties

Print
Messenzwaaier Roermond overgedragen aan hulpverleningsinstanties

Afbeelding: Getty Images

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Een man die zaterdagmiddag bij het Stationsplein met messen liep te zwaaien, is overgedragen aan hulpverleningsinstanties. Een filmpje van de man verscheen zaterdag op videosite Dumpert.

Ophet filmpjeis te zien hoe een man, met in elke hand een mes, dansende en zwaaiende bewegingen maakt bij het Stationsplein in Roermond. Na enkele seconden vervolgt hij zijn weg.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er zaterdag rond 16.00 uur verschillende meldingen over de man binnenkwamen. De politie wist de man aan te spreken. Omdat hij verward gedrag vertoonde is hij overgedragen aan hulpverleningsinstanties.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen