Oud-prins Maan van Neer uit Pey overleden

Print
Oud-prins Maan van Neer uit Pey overleden

Afbeelding: Facebook De Aester Sjaelen Uul

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Oud-prins Maan van Neer van vastelaovendsvereniging De Aester Sjaelen Uul uit Pey is afgelopen week overleden.

Van Neer ging in 1965 als hoogheid voor in de Pejjer vastelaovend. Hij was gedecoreerd met een Koninklijke onderscheiding, een teken van verdienste voor zijn vele werk in met name de Slekker gemeenschap. Niet alleen bij de carnavalsvereniging, maar ook de schutterij en voetbalvereniging Slekker Boys droeg hij een warm hart toe zo schrijft de carnavalsvereniging op Facebook.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen