Algemene ledenvergadering KNHS op dinsdag 10 mei, presentatie nieuwe bestuursleden

Algemene ledenvergadering KNHS op dinsdag 10 mei, presentatie nieuwe bestuursleden

Afbeelding: ING Image

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

De zogeheten Voorjaars-ALV van de paardensportbond (KNHS) Regio Limburg vindt plaats op dinsdag 10 mei om 20.00 uur. Deze zal digitaal worden gehouden in verband met de coronamaatregelen.

Waar de algemene ledenvergadering de vorige keer werd opgenomen en later uitgezonden zal er deze editie een livestream plaatsvinden zodat alle leden direct vragen kunnen stellen en deze meteen beantwoord krijgen. De link voor de livestream wordt op korte termijn bekend gemaakt.

De agenda is van de ledenvergadering is al in te zien. Evenals de notulen van de ALV van 2 november 2020, de realisatiecijfers 2020 en de begroting 2021.

De ALV staat ook in het teken van het reglementaire afscheid van voorzitter Geert van Wijlick, penningmeester Carin van de Pas en de presentatie van de nieuwe bestuursleden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen