Bestuurders onder invloed betrapt in grensstreek

Print
Bestuurders onder invloed betrapt in grensstreek

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Sittard / Bingelrade -

Verschillende bestuurders liepen afgelopen weekend tegen de lamp bij verkeerscontroles in Selfkant en andere gemeenten in de regio Heinsberg.

Op de Bergstraße in Hillensberg (tussen Sittard en Bingelrade) bleek een bestuurder onder invloed. De automobilist reed zonder geldig rijbewijs en had drugs bij zich.

Lees ook: Veel boetes tijdens grenscontroles Sittard en Tudderen

Dit soort overtredingen kwam ook aan het licht in Heinsberg, Gangelt, Wegberg, Wassenberg, Hückelhoven en Übach-Palenberg. In totaal zijn vijftien bekeuringen uitgedeeld door de politie in de regio Heinsberg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen