Hardloopcursus voor beginners in Maastricht, Valkenburg en Sittard

Hardloopcursus voor beginners in Maastricht, Valkenburg en Sittard

Afbeelding: ING Image

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Maastricht / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht -

Bij hardloopvereniging JustGoo wordt vanaf zaterdag 22 mei weer de cursus StartRunning georganiseerd.

De cursus wordt gehouden op de locaties in Maastricht, Sittard, Valkenburg. Het zogeheten StartRunning is een manier om te leren hardlopen. Dat gebeurt onder begeleiding van deskundige en ervaren hardlooptrainers.

In deze cursus wordt aandacht besteed aan conditie, techniek, houding en blessurevrij hardlopen. De cursus behelst een duur van acht weken waarin er twee keer per week wordt getraind. Na die periode komt een vervolgprogramma, het KeepRunning-schema. Dit sluit aan bij StartRunning en begeleidt de beginners naar het eerstvolgende doel: een run van 5 kilometer.

Voor meer informatie kan er een e-mail worden gestuurd of telefonisch contact worden opgenomen met Erwin Spijkers: 06-27925005.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen