Eerste Lente Opschoonweek in Valkenburg aan de Geul

Eerste Lente Opschoonweek in Valkenburg aan de Geul

Afbeelding: Facebookpagina Valkenburg Sprokkelt

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

De organisatie Valkenburg Sprokkelt houdt dit jaar voor het eerst de Lente Opschoonweek. Deze vindt plaats van maandag 10 mei tot en met maandag 17 mei.

De opschoonweek vindt bewust plaats in de lente. Tijdens deze periode is de natuur nog redelijk kaal, waardoor er beter opgeruimd kan worden. Doordat de begroeiing nog niet volledig is kunnen hagen, groen bij de speeltuintjes en andere verborgen plekken goed schoongemaakt worden.

Aanmelden dient te gebeuren voor woensdag 5 mei. Dat kan door het nummer van het klanten contactcentrum van de gemeente Valkenburg aan de Geul te bellen: 14043.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Valkenburg Sprokkelt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen