RKSVO houdt vrienden en vriendinnendag

Print
RKSVO houdt vrienden en vriendinnendag

Afbeelding: Ing Image

Ospel -

Voetbalvereniging RKSVO uit Ospel houdt op dinsdag 11 mei en woensdag 12 mei een vrienden en vriendinnendag op Sportpark De Houwakker in Ospel.

Alle RKSVO-jeugdleden leden van de O7-mini’s, O7, O8, O9, O10, O11 en O12 mogen die dagen een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen om samen te voetballen. Het mogen zowel kinderen zijn die wel als niet in Ospel wonen.

Voor de O7 start de dag om 18.15 uur op dinsdag 11 mei, voor O7-mini’s, O8, O9, O10 wordt de dag gehouden op woensdag 12 mei om 18.00 uur en voor O11 en O12 om 19.00 uur. Doel van deze dag is om jongens en meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport en met het voetballen bij RKSVO.

Ouders mogen niet komen kijken naar de training. Aanmelden voor de training kan via de website. Vragen kunnen er via de mail worden gesteld.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen