Man raakt gewond bij steekpartij in Blerick, twee arrestaties

Print
Man raakt gewond bij steekpartij in Blerick, twee arrestaties

De straat is afgezet. Afbeelding: Track’88

Blerick -

Bij een steekpartij in Blerick is maandagavond een man gewond geraakt. De politie heeft twee personen aangehouden, onder wie een minderjarige.

De hulpdiensten werden even voor zeven uur gealarmeerd over het steekincident dat zich afspeelde bij een woning aan de Boekenderstraat. Bij de ruzie waren meerdere personen betrokken.

Gestoken

Op beelden die op social media rondgaan is duidelijk te zien dat een man, terwijl hij op de grond met iemand anders in gevecht is, door een jongeman met een mes wordt gestoken. Twee vrouwen en een andere man proberen de vechtersbazen uit elkaar te halen. De jongen die met het mes stak, is door de politie aangehouden.

Waar de ruzie precies over ging is niet helemaal helder. Het incident vond plaats in de relationele sfeer, meldt de politie.

Naar ziekenhuis

Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen bij het slachtoffer zijn. De gewonde man is in een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft na de steekpartij de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen