Wuilus uit Velden wil volgend jaar wel nieuwe liedjes op Gekke Maondaag

Print
Wuilus uit Velden wil volgend jaar wel nieuwe liedjes op Gekke Maondaag

Afbeelding: GMV De Wuilus

Velden -

Na een jaar coronapauze krijgt Velden volgend seizoen weer carnavalsliedjes. Zondag 3 oktober kiest Gekke Maondaagvereineging De Wuilus de vier nieuwe schlagers.

Zonder muziek geen Gekke Maondaag, vinden ze bij De Wuilus. Het zijn de liedjes die het feest compleet maken. De vereniging roept liedjesschrijvers en zangers daarom op hieraan een bijdrage te leveren en brengt hen zo nodig ook met elkaar in contact. Deelnemers die nog geen liedje of tekst hebben, worden door De Wuilus op weg geholpen.

De inschrijving voor het liedjesmatinee is geopend. Meer informatie is op te vragen via muziek@dewuilus.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen