Streekomroep BieOs zendt radioprogramma uit rondom vragen over coronavaccinaties

Print
Streekomroep BieOs zendt radioprogramma uit rondom vragen over coronavaccinaties

Foto ter illustratie. Afbeelding: Hollandse Hoogte / Rob Engelaar

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek -

Streekomroep BieOs zal maandag 17 mei in het radioprogramma Forum op Maandag stilstaan bij de coronavaccinaties.

Tijdens het programma kunnen luisteraars vragen stellen over onduidelijkheden die ze ervaren rondom het coronavirus en de vaccinaties. In de studio zullen artsen Geertje Diepens en Briete Goorts antwoord geven.

Vragen kunnen live tijdens de uitzending gesteld worden door te bellen met 046-4746200, maar ze kunnen ook al vooraf per e-mail doorgestuurd worden naar coronazuidlimburg@gmail.com. Geef duidelijk aan of uw naam genoemd mag worden in de uitzending of dat de vraag anoniem beantwoord dient te worden. De uitzending start om 11.15 uur en duurt tot 12.00 uur.

Meer informatie: www.bieos-omroep.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen