Tent hockeyclub Roermond vernield door wind

Print
Tent hockeyclub Roermond vernield door wind

Afbeelding: Facebook RHC Concordia

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Bij hockeyclub Concordia in Roermond is maandagnacht een tent kapot gewaaid. De drukbezochte hockeydagen zijn een dag uitgesteld.

De schade aan de tent kon dinsdagmorgen snel hersteld worden maar het leek de organisatie toch beter om vanwege het slechte weer het programma van de hockeydagen een dagje op te schuiven. Dinsdag zouden 170 kinderen deelnemen aan de laatste dag van een driedaags evenement. Donderdag en vrijdag komen nog eens 65 kinderen naar de hockeyclub voor sport en spel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen