Zeeman keert terug in Weert en vult grote winkelruimte in Munt

Print
Zeeman keert terug in Weert en vult grote winkelruimte in Munt

Naast het Munttheater aan het Collegeplein in Weert wordt de komst van Zeeman voorbereid. Afbeelding: De Limburger

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Winkelketen Zeeman keert terug in Weert, aan het Collegeplein verschijnt een filiaal naast het Munttheater. De winkel van 240 m² gaat op 9 juni open, laat een woordvoerder van de textielzaak weten.

In december 2018 heeft Zeeman de winkel aan de Stationsstraat gesloten en moesten klanten naar Budel of Nederweert uitwijken maar die filialen zijn inmiddels ook gesloten. Zeeman laat via een woordvoerder weten altijd op zoek te zijn geweest naar een geschikte alternatieve locatie in Weert. Die is nu gevonden in winkelcentrum Muntpassage.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen