Kunstwerken van graffiti door jeugd te zien bij gemeentehuis in Margraten

Kunstwerken van graffiti door jeugd te zien bij gemeentehuis in Margraten

Afbeelding: Facebookpagina gemeente Eijsden-Margraten

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Graffitiwerken van jeugd uit Eijsden-Margraten is de komende twee weken te bewonderen achter de ramen van het gemeentehuis in Margraten.

Voor de jeugd van Eijsden-Margraten was er maandag 3 mei onder leiding van Stichting Stadsnomade een workshop graffiti. Meer dan twintig jongeren leerden hoe ze verantwoord met graffiti aan de slag konden gaan. Ze begonnen met een schets op papier en vervolgens gingen ze verder op een houten canvas. Het resultaat van de workshop waren persoonlijke kunstwerken.

Na de tentoonstelling achter de ramen van het gemeentehuis in Margraten krijgen de jongeren hun eigen kunstwerk terug.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen