Lentegames op voetbalveld Scheulder; activiteiten vanuit project Jeugd aan zet

Lentegames op voetbalveld Scheulder; activiteiten vanuit project Jeugd aan zet

Afbeelding: ING Image

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Vanuit het project Jeugd aan Zet van de gemeente Eijsden-Margraten worden er donderdag 13 mei verschillende gratis activiteiten gehouden voor jongeren van zeven tot zeventien jaar.

De zogeheten Lentegames, waar kickbal en archery tag onderdeel van uitmaken, vinden plaats op het voetbalveld in Scheulder van 11.00 tot 13.00 uur. Inschrijven kan door een e-mail te sturen met vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 11 mei om 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen