Sportloket in Midden-Limburg voor kinderen met een beperking

Sportloket in Midden-Limburg voor kinderen met een beperking

Afbeelding: ING Image

Midden-Limburg / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg -

Voor kinderen met een beperking is het vaak extra lastig om te ontdekken welke sport ze leuk vinden of welke sporten voor hen mogelijk zijn. Daarom heeft de organisatie Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg het sportloket in het leven geroepen.

Dit loket biedt hulp en begeleiding bij het vinden van een geschikte sport. Het sportloket is er voor alle ouders van kinderen tot en met achttien jaar met een beperking en die graag zouden willen starten met sporten en bewegen.

Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg is een sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs. Meer informatie is te vinden op de website van Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen