Servicepunt politie in Beesel week dicht

Servicepunt politie in Beesel week dicht

Afbeelding: Facebookpagina Wijkagenten Beesel-Reuver

Beesel / Reuver -

Het servicepunt van de politie in het gemeentehuis van Beesel is van maandag 10 mei tot en met vrijdag 14 mei gesloten. Vanaf maandag 17 mei is het servicepunt weer geopend.

Inwoners van de gemeente Beesel die iemand van de politie willen spreken kunnen contact opnemen via 0900-8844, www.politie.nl of bij dringende zaken 112 bellen.

„Via Facebook kan ook, maar houd er rekening mee dat deze berichten niet direct gelezen worden”, schrijft het wijkteam Beesel-Reuver op het eigen social mediakanaal.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen