Vuurwerkbom in appartementencomplex Vaals: man (35) opgepakt

Print
Vuurwerkbom in appartementencomplex Vaals: man (35) opgepakt

Afbeelding: Orange Media

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

In verband met de vuurwerkbom die in de nacht van maandag op dinsdag ontplofte in de hal van een appartementencomplex in Vaals heeft de politie een 35-jarige man aangehouden.

Hij wordt verdacht van betrokkenheid in deze zaak, meldt de politie dinsdagmiddag. Het politieonderzoek gaat verder.

Lees ook: Appartementencomplex Vaals opgeschrikt door vuurwerkbom: ‘Geen idee waarom iemand hier zoiets naar binnen gooit’

Het projectiel werd omstreeks twee uur s‘ nachts door de brievenbus gegooid van een wooncomplex aan de Prins Bernhardstraat. Volgens de politie raakte daarbij niemand gewond. Uit voorzorg werd het appartementencomplex ontruimd en de omgeving afgezet.

Vuurwerkbom ontploft, appartementencomplex in Vaals ontruimd. Video: Track’88

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen