Zestigtal verenigingen uit Horst aan de Maas hoeven geen huur te betalen

Print
Zestigtal verenigingen uit Horst aan de Maas hoeven geen huur te betalen

Voor accommodaties die door corona niet gebruikt kunnen worden, hoeven clubs in Horst aan de Maas geen huur te betalen. Afbeelding: Le Giesen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Zo’n zestig verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties hoeven voorlopig nog geen huur te betalen voor de (sport) accommodaties die ze van de gemeente huren.

De gemeentelijke accommodaties zijn vanwege de coronapandemie al sinds vorig jaar dicht. Daardoor kunnen organisaties die zalen, (vergader)ruimte of sportaccommodaties bij de gemeente huren er geen gebruik van maken. In 2020 heeft Horst aan de Maas al de huur kwijtgescholden en voor dit jaar gebeurt dat ook weer. De verenigingen hoeven geen huur te betalen tot alles weer (deels) open mag en kan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen