Deel wegdek Bernhardlaan Sint Odiliënberg vernieuwd

Print
Deel wegdek Bernhardlaan Sint Odiliënberg vernieuwd

Afbeelding: ING image

Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje -

Aannemer Besix gaat in opdracht van de gemeente Roerdalen een deel van het wegdek van de Bernhardlaan in Sint Odiliënberg vernieuwen.

De aannemer begint op vrijdag 7 mei. De werkzaamheden duren ongeveer een week. Een gedeelte van de Bernhardlaan is dan afgesloten. De aannemer geeft de omleidingsroutes aan met borden.

Er wordt gewerkt aan het wegdek tussen de Irenestraat en de Kanunnik Willemsestraat. Door de klinkers die hier liggen ontstaan regelmatig gaten in het wegdek. Er komt hier een nieuwe laag asfalt. De werkzaamheden worden nu uitgevoerd omdat basisschool ’t Kempke gesloten is vanwege de meivakantie. Zo blijft de overlast beperkt.

Tijdens de werkzaamheden geldt het eenrichtingsverkeer in de Pastoor Ceijssenstraat tijdelijk niet. Via de Kanunnik Willemsestraat kan de Pastoor Ceijssenstraat worden bereikt. De woningen tussen de Irenestraat en de Kanunnik Willemsestraat zijn tijdens de werkzaamheden alleen via de stoep bereikbaar.

Inwoners die vragen hebben kunnen contact opnemen met Bjorn Kreuze van Besix, op telefoonnummer: 06-39185253. Of met Jack Mans van het team Openbare Werken via telefoonnummer: 0475-538 888.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen