Culinaire ‘Reis & Spijs-route’ trekt door Midden-Limburg

Print
Culinaire ‘Reis & Spijs-route’ trekt door Midden-Limburg

Afbeelding: Reis en Spijs Instagram

Heythuysen / Posterholt / Swalmen / Ohé en Laak -

De culinaire ‘Reis & Spijs-route’ trekt op zaterdag 8 en zondag 9 mei door Midden-Limburg.

Deelnemers gaan aan de hand van een routebeschrijving met de eigen auto op pad in Midden-Limburg. Daarnaast wordt, verspreid over de route, bij vijf horecagelegenheden een take away gerechtje aangeboden en zijn er onderweg mooie wandelroutes in natuurgebied.

Reis & Spijs is ontstaan in coronatijd in samenwerking met verschillende (horeca)ondernemers. In de regio doen dit weekend de Busjop in Heythuysen, IJssalon Laaker Boere Ies in Ohé en Laak, Restaurant Boschmolenplas in Heel, Herberg de Bos in Swalmen en Restaurant Holsterhof in Posterholt mee.

De route kan afgelegd worden tussen 12.00 en 18.00 uur en is circa tachtig kilometer.

Meer informatie is te vinden op de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen