Wandelvierdaagse Beesel gaat niet door

Wandelvierdaagse Beesel gaat niet door

Afbeelding: ING Image

Beesel / Reuver -

Het bestuur van de Stichting Wandelvierdaagse Beesel heeft de wandelvierdaagse, die dit jaar van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 juni plaats zou vinden, afgelast.

Dit is het gevolg van de coronamaatregelen. In 2020 moest er om dezelfde redenen ook al een streep door de wandeltochten worden gezet.

De Stichting Wandelvierdaagse Beesel heeft dit in overleg met de gemeente Beesel besloten. Ze willen de veiligheid en de gezondheid van de deelnemers en de vrijwilligers niet in gevaar brengen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen