Cursus pedagogisch handelen voor trainers en coaches in Horst

Cursus pedagogisch handelen voor trainers en coaches in Horst

Afbeelding: Facebookpagina Sport aan de Maas

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Sport aan de Maas organiseert in samenwerking met 4-Skills Soccer Academy een cursus pedagogisch handelen voor trainers en coaches.

De cursus is geschikt voor allerlei soorten sporten. De cursus komt met antwoorden op verschillende vragen voor trainers en coaches en draagt er aan bij dat zij met de sporters in kwestie beter gaan samenwerken tijdens trainingen en wedstrijden.

Aanmelden kan via de website van Sport aan de Maas.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen