Resultaten enquête afvalinzameling in te zien op website gemeente Leudal

Resultaten enquête afvalinzameling in te zien op website gemeente Leudal

Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

Ruim driekwart van de deelnemers aan de ‘enquête afvalinzameling Leudal’ is tevreden of zeer tevreden over het de inzameling van textiel.

Over het inzamelen van bladeren in bladkorven is ongeveer een kwart van de deelnemers ontevreden of zeer ontevreden.

‘Wat vindt u van het inzamelen van het afval in onze gemeente?’ is een van de vragen die zijn gesteld in de enquête. Kijk voor meer resultaten van deze en andere vragen op de website van de gemeente Leudal. Of klik hier om de resultaten te downloaden.

Lees ook: Afvaldiscussie in Leudal ten einde: toch minder vaak ophalen en beter per lediging.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen