Burgemeester Peel en Maas vraagt inwoners mee te helpen in strijd tegen afvaldumpingen

Burgemeester Peel en Maas vraagt inwoners mee te helpen in strijd tegen afvaldumpingen

Afbeelding: Website gemeente Peel en Maas

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

De gemeente Peel en Maas vraagt hulp van haar inwoners om de toename van afvaldumping tegen te gaan.

“Met ruim 43.000 inwoners samen horen en zien we veel”, zegt burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo op de website van de gemeente Peel en Maas. “Onze inwoners kennen het gebied vaak goed en merken veranderingen snel op. Ik roep hen dan ook op: ziet of hoort u iets verdachts, noteer dan het kenteken van de auto en neem contact op met de politie 0900 8844 of 112 bij een dreigende situatie.”

Inwoners die gedumpt afval tegenkomen kunnen dit (ook) melden via de website van de gemeente. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Lees ook: Toenemend aantal afvaldumpingen kost inwoners Peel en Maas handenvol geld

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen