Klooster Wittem tevreden over twaalfuurtje; meditatief moment elke dinsdag in Kloosterkerk

Klooster Wittem tevreden over twaalfuurtje; meditatief moment elke dinsdag in Kloosterkerk

Afbeelding: Facebookpagina Klooster Wittem

Wittem / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

Het eerste twaalfuurtje heeft op dinsdag 4 mei de nodige bezoekers getrokken. Klooster Wittem spreekt van een „goede belangstelling”.

‘Tien minuten stilstaan, midden op de dag. De gewone bezigheden even laten voor wat ze zijn en open staan voor enkele onverwachte gedachten.’ Dat is de achterliggende gedachte van het twaalfuurtje. Dit meditatieve treffen vindt iedere dinsdag om 12 uur plaats in de Kloosterkerk in Wittem.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen