Man geslagen met stok en bedreigd met mes op straat in Sittard

Print
Man geslagen met stok en bedreigd met mes op straat in Sittard

Afbeelding: Orange Media

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In Sittard is woensdagmiddag rond 14.00 uur een man mishandeld door drie andere mannen op de Eisenhowerstraat. Twee van hen zijn minderjarig.

De man werd belaagd en vervolgens geslagen met een stok. Ook vond er een handgemeen plaats en werd de man bedreigd met een mes. De drie mannen, waarvan twee minderjarig, zouden volgens de politie uit zijn geweest op zijn telefoon en portemonnee.

Een omstander was getuige van het incident en heeft 112 gebeld. De drie mannen zijn niet veel later aangehouden en zitten volgens een woordvoerder van de politie nog in hechtenis. Het slachtoffer raakte gewond bij het incident en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt momenteel de toedracht van de mishandeling. Daarbij wordt ook uitgezocht of de drie mannen het slachtoffer kennen. Hoe lang de verdachten in hechtenis blijven bepaalt de officier van justitie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen