Miniatuur vuilniswagen reinigingsdienst Rd4 schittert tussen plastic afval

Print
Miniatuur vuilniswagen reinigingsdienst Rd4 schittert tussen plastic afval

Afbeelding: Facebook Rd4

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

De medewerkers van reinigingsdienst Rd4 keken hun ogen uit toen ze in de Kerkraadse wijk Spekholzerheide deze mini-uitvoering van hun vuilniswagen tussen de afvalzakken met plastic tegenkwamen.

Wie de miniatuurwagen er heeft neergezet is niet duidelijk. Het is hoe dan ook een typisch gevalletje van fout parkeren. Van de chauffeur ontbreekt elk spoor.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen