Voorleesuurtjes voor jeugd in meivakantie van bibliotheek Maas en Peel

Voorleesuurtjes voor jeugd in meivakantie van bibliotheek Maas en Peel

Afbeelding: ING Image

Reuver / Beesel / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Bibliotheek Maas en Peel organiseert in de meivakantie weer online voorleesuurtjes, speciaal voor jonge kinderen van twee tot vier jaar en van vier tot zes jaar oud.

Het voorleesuurtje voor de eerstgenoemde groep vindt op woensdag 12 mei plaats om 10.00 uur. Er wordt voorgelezen uit Een geweldig cadeau van Guido van Genechten en gebruikgemaakt van boekjes, dansjes en toneelstukjes.

Het extra online voorleesuurtje voor kinderen van vier tot zes jaar vindt plaats van 11.00-12.00 uur. In dit uur wordt er voorgelezen, verteld en gezongen rond het boek Coco kan het!.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen