Verbindingsweg tussen Eijsden en St Geertruid weer open na herinrichting

Print
Verbindingsweg tussen Eijsden en St Geertruid weer open na herinrichting

De klus zit er bijna op. Afbeelding: Harry Heuts

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De weg tussen Sint Geertruid en Eijsden gaat na volgende week weer open.

De normaliter drukke route was een aantal maanden afgesloten voor een volledige herinrichting. De kronkelige weg langs de bosrand moet met name voor fietsers en voetgangers veiliger worden. Voor de aanleg van het vrijliggend fietspad moet de gemeente één perceel onteigenen. In afwachting van dat proces wordt een deel van de weg tijdelijk ingericht als fietsstraat zodat de weg toch al open kan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen