L1 zendt documentaire 175 jaar De Limburger uit

Print
Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre -

L1 zendt komende periode een aantal keer de documentaire 175 jaar De Limburger uit. Een prachtige film over de geschiedenis van de Limburgse kranten en over het Limburgse leven van vroeger en nu. Van de mijnsluitingen tot Max Verstappen en van de overstromingen van de Maas tot Rowwen Hèze op Pinkpop.

Ook L1 viert dit jaar een jubileum. Ze viert haar 75e verjaardag. De medewerkers van De Limburgerfeliciteren de collega’s van de omroep met deze mijlpaal en hopen dat zij spoedig de moeilijke tijd die zij momenteel doormaken, achter zich kunnen laten.

Bekijk de documentaire ‘175 jaar De Limburger’ bij L1:

  • Zaterdag 8 mei 16.00 en 19.00 uur
  • Zondag 9 mei 16.00 uur
  • Vrijdag 14 mei 13.25 en 15.15 uur

De documentaire nu alvast bekijken? Klik dan hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen