Vastenactie kerk Schin op Geul levert meer dan duizend euro op voor kinderen in Kenia en Brazilië

Vastenactie kerk Schin op Geul levert meer dan duizend euro op voor kinderen in Kenia en Brazilië

Afbeelding: ING Image

Schin op Geul / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

Het missiecomité van de parochie in Schin op Geul heeft tijdens de Vastenactie geld opgehaald voor kinderen uit Loitokitok (Kenia) en Rio de Janeiro (Brazilië) uit naam van de Sjinse projecten. Dit heeft een bedrag van 1.317,50 euro opgeleverd.

In het weekend van Pinksteren is traditioneel een tweede collecte in de kerk bestemd voor de Nederlandse missionarissen. Er zullen, buiten de collectebussen, mandjes staan waar geld in gedoneerd kan worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen