Contouren van nieuw begin zichtbaar na brand in kippenstallen Heythuysen

Print

De contouren van de nieuwe kippenstallen zijn zichtbaar. Afbeelding: Jeroen Kuit

Heythuysen -

Ruim een jaar geleden werden drie kippenstallen van een pluimveebedrijf in Heythuysen in de as gelegd door een enorme brand. De stallen waren kort daarvoor gerenoveerd.

Lees ook: Verwoestende brand geeft kippenboer Floris (32) ruimte voor iets nieuws: Heibloem krijgt eindelijk weer een horecazaak

„Je moet straks weer van voor af aan beginnen met het bedrijf, dat is het ergste”, zei de broer van eigenaar Floris Nouwen destijds. Het nieuwe begin is nu aanstaande, met de contouren van de herbouw als blijk hiervan. Aan het einde van het jaar moeten de stallen klaar zijn, hoopt Nouwen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen