Laatste weekend Pop Up Galerie Nederweert op huidige locatie

Print
Laatste weekend Pop Up Galerie Nederweert op huidige locatie

Afbeelding: Pop Up gallerie Nederweert

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

In de Pop Up Galerie in Nederweert is in het weekend van 8 en 9 mei voor de laatste keer geopend op de huidige locatie aan het Lambertushof in Nederweert.

Pop Up Galerie Nederweert moet uiterlijk 1 juni het huidige pand verlaten. Sinds zomer 2019 is Pop Up Galerie Nederweert gevestigd in de voormalige supermarktlocatie van Jan Linders. Wat de nieuwe locatie gaat worden is nog niet bekend. Er is nog geen zicht op een nieuwe expositielocatie.

De deelnemers aan deze expositie zijn: Anneke Heijmans, Annelies Verdonschot, Christine Kessels-Peeters (keramiek), Els Peeters (gemengde technieken), Françoise Creemers (schilderijen, objecten, fantasy), Henny Korten (ijzeren sculpturen), Jules van Bussel (taxidermische objecten), Jan van Riet, Mieke van Loon (schilderijen)

Om de expositie te komen bekijken kan er een afspraak gemaakt worden via de website of via Whatsappbericht naar 06-54901355. Pop Up Galerie Nederweert is gelegen aan de Lambertushof 3 in Nederweert. De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen