Dorpsraad vraagt inwoners Haelen om financiële bijdrage voor plantenhangers

Dorpsraad vraagt inwoners Haelen om financiële bijdrage voor plantenhangers

Afbeelding: ING Image

Haelen / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

De dorpsraad van Haelen start een actie met plantenhangers. Dit in navolging van de kerstverlichtingsactie.

„Dit jaar willen we dan ook realiseren dat er in de zomer, in de kern, plantenhangers opgehangen worden en dat er in het najaar enige uitbreiding van kermisarmaturen kan plaatsvinden”, schrijft de dorpsraad in een brief op de eigen website.

Er wordt aan de inwoners van Haelen gevraagd om een financiële bijdrage zodat het centrum versierd kan worden met plantenhangers. Dit kan door een bedrag te storten op rekeningnummer NL46RABO0355849062.

Meer informatie is te vinden op de website Dorpsraad Haelen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen