Bibliotheek Meerssen heeft twee vrijwilligersfuncties openstaan

Bibliotheek Meerssen heeft twee vrijwilligersfuncties openstaan

Afbeelding: ING Image

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De bibliotheek van Meerssen is per direct op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op de uitleenafdeling of bij het wekelijkse digicafé.

De vrijwilliger van de uitleenafdeling op de maandagmiddag is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en de leden. De ‘digidokter’ houdt een vast wekelijks spreekuur in de bibliotheek en helpt met digitale vragen van klanten over de laptop, tablet, e-reader of smartphone. En daarnaast met vragen over social media, online lezen, apps en whatsapp.

Geïnteresseerden kunnen hun motivatie voor maandag 17 mei per e-mail versturen. Voor vragen kan er telefonisch contact opgenomen worden 043-3642411. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek van Meerssen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen