Kerk Oud-Valkenburg herdenkt patroonheilige van hopeloze en onmogelijke zaken, zegening rozen

Kerk Oud-Valkenburg herdenkt patroonheilige van hopeloze en onmogelijke zaken, zegening rozen

Afbeelding: ING Image

Schin op Geul / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

In de kerk van Oud-Valkenburg wordt tijdens de missen van zaterdag 22 mei (19.00 uur) en zondag 23 mei (14.00 uur) de Heilige Rita van Cascia herdacht.

Zij is de patroonheilige van hopeloze en onmogelijke zaken, langdurige ziekten en tevens voorspreekster van moeders. Ter ere van haar worden er tijdens deze herdenking rozen gezegend. Deze zijn na afloop te koop voor een euro per stuk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen