250 liter diesel en accu’s gestolen uit werkvoertuigen in Selfkant

Print
250 liter diesel en accu’s gestolen uit werkvoertuigen in Selfkant

Ter illustratie. Afbeelding: Getty Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Onbekenden hebben de afgelopen week in totaal ongeveer 250 liter diesel gepompt uit verschillende machines die voor bouwwerkzaamheden worden gebruikt.

Dat gebeurde tussen vrijdag 30 april en donderdag 6 mei op een bouwplaats aan de Robert Bosch Straße, gelegen op een klein industrieterrein tussen Tudderen en Millen in de Duitse Selfkant, vlak over de grens bij Sittard. Ook zijn van drie voertuigen de accu’s gestolen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen