Festival in Enci-groeve weer uitgesteld; drie keer is scheepsrecht?

Print
Festival in Enci-groeve weer uitgesteld; drie keer is scheepsrecht?

Het Enci-koor zingt een bewerking van het protestlied ‘Sint Pietersberg’ van Johnny Blenco. Afbeelding: Annemiek Mommers

Maastricht / Itteren -

Het mini-filmfestival ‘Festival of imagination’, is noodgedwongen voor de derde keer uitgesteld. Het festival met unieke filmbeelden van de historie van de cementindustrie in Maastricht, dat oorspronkelijk op 17 oktober vorig jaar in de Enci-groeve zou worden gehouden, is nu gepland op zaterdag 18 september.

De inhoud blijft ongewijzigd: Er zijn ook korte films te zien van jonge kunstenaars. Het Enci-koor verzorgt een optreden, en zingt een bewerking van het protestlied Sint Pietersberg van de vorig jaar overleden Johnny Blenco.

Lees ook: Mini-filmfestival Enci wordt opgedeeld in blokken

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen