Voetbalclub De Ster in Stein grijpt in na vernielingen op complex

Print
Voetbalclub De Ster in Stein grijpt in na vernielingen op complex

De ingang van sportcomplex ’t Hetjen in Stein. Afbeelding: De Limburger

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Voetbalclub De Ster uit Stein staat het niet langer oogluikend toe dat buiten trainings- en wedstrijdtijden een balletje wordt getrapt op de accommodatie.

De afgelopen tijd hebben meerdere incidenten plaatsgevonden, zoals vernielingen aan het kunstgras. ‘Als voetbalclub hebben wij gastvrijheid hoog in ons vaandel staan, maar nu loopt iedereen die zich ongeoorloofd op ons complex bevindt het risico een boete te krijgen’, schrijft De Ster-voorzitter Raymond Dukers op Facebook. ‘Wij hebben de wijkagent en handhaving gevraagd actief te controleren op ongeoorloofde aanwezigheid op ons terrein en zullen zelf ook melding maken van overtredingen.’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen