Huurders die nog willen verhuizen, doen er goed aan zich nu al in te schrijven bij Thuis in Limburg

Print
Huurders die nog willen verhuizen, doen er goed aan zich nu al in te schrijven bij Thuis in Limburg

Afbeelding: Thuis In Limburg

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Huurders in Parkstad van wie de woonbehoefte op den duur verandert, doen er verstandig aan zich nu al in te schrijven bij Thuis in Limburg. De inschrijfduur om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning is namelijk erg lang.

Voor een sociale huurwoning moeten woningzoekenden in minstens negentig gemeenten gemiddeld meer dan zeven jaar ingeschreven staan, blijkt uit onderzoek van de NOS. In de vijf gemeenten met de langste inschrijfduur, Landsmeer, Wormerland, Haarlemmermeer, Diemen en Amstelveen, wacht mensen gemiddeld zelfs langer dan zeventien jaar.

Op Thuis in Limburg worden alle te huur aangeboden woningen van verschillende woningcorporaties in Limburg gepubliceerd. Wanneer een woning op Thuis in Limburg wordt aangeboden, komt deze meestal al binnen 1 à 2 weken beschikbaar voor verhuur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen