Gemeente Roermond verwacht drukte in het weekend

Print
Gemeente Roermond verwacht drukte in het weekend

In het Outlet in Roermond was het erg druk afgelopen weekend. Er stonden flinke rijen voor winkels. Afbeelding: AV Limburg

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De gemeente Roermond verwacht dit weekend een grote toestroom van bezoekers aan de stad.

Dat was ook al afgelopen weekend het geval nu de winkels weer open zijn en er op het terras gezeten mag worden. De gemeente roep op de website op aan iedereen om het gezonde verstand te gebruiken. Roermond vraagt om niet op de drukste momenten de stad te bezoeken of om een bezoekje aan de stad helemaal uit te stellen tot een later moment.

Lees ook: En toen werd het toch nog erg druk in de Limburgse steden: ‘Het is net Black Friday hier’

De gemeente gaat de drukte in het weekend continue monitoren zowel in de binnenstad als in het Designer Outlet. Als de veiligheid voor bezoekers niet meer te garanderen valt, zullen er maatregelen worden genomen om de toestroom te beperken. Dit gebeurt dan zowel op toegangswegen als in de binnenstad.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen