Studenten en medewerkers Zuyd Hogeschool kunnen gratis zelftesten bestellen

Print
Studenten en medewerkers Zuyd Hogeschool kunnen gratis zelftesten bestellen

Afbeelding: Zelftestenonderwijs

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Studenten en medewerkers van Zuyd Hogeschool kunnen sinds 5 mei zelftesten bestellen om te kijken of ze met het coronavirus zijn besmet. Dat heeft de Vereniging Hogescholen geregeld.

„Het zelftesten is op vrijwillige basis, maar erg belangrijk”, laat een woordvoerder van Zuyd Hogeschool weten. „Doe je twee keer per week een zelftest, dan help je mee om coronabesmettingen snel op te sporen en een veilige omgeving te creëren op de hogeschool en daarbuiten.”

Lees ook: Universiteiten en hogescholen weer deels open; studenten voelen weinig voor gratis zelftest

Via de website zelftestonderwijs.nl kunnen studenten en medewerkers zich registreren en de zelftesten bestellen. De testen worden kosteloos geleverd op het adres dat de aanvrager op het portaal invult.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen