Kerk lanceert campagne Vierpinksteren.nl

Print
Kerk lanceert campagne Vierpinksteren.nl

Afbeelding: Vier Pinksteren

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre -

De Nederlandse bisschoppen roepen met de website ‘Vier Pinksteren’ iedereen op om Pinksteren te vieren, maar als er geen plek is in de kerk, dit thuis via livestream of televisie te doen.

Pinksteren is dit jaar op zondag 23 mei. Met Pinksteren viert de Kerk de voltooiing van Pasen door de uitstorting van de Heilige Geest over de apostelen.

Eerder waren er ook al campagnes Vier Kerstmis en Vier Pasen. Op de website kunnen bezoekers zoeken naar de website van de parochie in de eigen woonplaats om daar te kijken of ze gedurende deze periode bij een van de vieringen aanwezig kunnen zijn en wat daarvoor gedaan moet worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen