Swift Atletiek houdt challenge voor alle leden

Print
Swift Atletiek houdt challenge voor alle leden

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Atletiekvereniging Swift Atletiek uit Roermond heeft een challenge voor alle leden bedacht. Dit omdat het nog altijd vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk is om in groepsverband te sporten.

Alle leden moeten zes dingen proberen uit te beelden en hiervan een foto of video maken. Het gaat om 1. Safari, 2. Een bekende scene uit film, 3. Een sprookje, 4. Een land, 5. Een spreekwoord of gezegde en 6. Een schilderij .

De leden moeten voor ieder item een aparte foto of video maken en zo kunnen ze punten scoren. Een video mag maximaal 15 seconden duren. Er zijn mooie prijzen te winnen.

De foto’s en video’s zijn in te sturen vanaf maandag 10 mei tot en met zondag 16 mei. Alle bestanden dienen in één keer per mail gestuurd te worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen