Envida en Polygarde uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

Print
Envida en Polygarde uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

Afbeelding: Loraine Bodewes

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

Zorgaanbieder Envida, actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Valkenburg aan de Geul, is uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg.

Envida pakte de hoofdprijs in de categorie Groot Bedrijf. In de MKB-rubriek ging de eerste plaats naar de firma Polygarde uit Maastricht, dat onder meer verkeersregelaars, beveiligers en boa’s levert.

De winnaars werden bekendgemaakt tijdens een online evenement van Meet the Youngsters. Dat is een online platform voor jonge professionals, studenten en alumni in zuidoost Nederland, tevens organisator van de verkiezing.

De wedstrijd is onder meer bedoeld om studenten kennis te laten maken met mogelijke toekomstig werkgevers. In totaal deden 150 bedrijven mee en werden 14.000 stemmen uitgebracht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen